Indonesisch buffet
De Indonesische keuken is onlosmakelijk verbonden met Nederland; wij kennen allemaal de heerlijke kruidige en af en toe pittige gerechten. Hieronder vind u een mooie en complete rijsttafel. Slamat makan.
Gerechten
Bami goreng
(Indische gebakken bami)
Nasi Putih
(witte rijst)
Sajoer lodèh
(diverse groenten in een kruidige kokossaus)
Tjap tjai goreng
(gemengde gebakken groenten en garnalen)
Sambal goreng telor
(gekookte gebakken eitjes in pikante sambal saus)
Ajam paniki
(kippen dij in mild pittige cocos curry saus)
Daging rendang
(tranches rundvlees gaar gestoofd in een pittige boemboe)
Babi pangang
(varkensvlees in een licht pikante zoet zure saus)
Saté ajam
(spiesjes gemarineerde kip met pindasaus)
Roedjak
(kruidige fruitsalade met o.a. ananas, mango en komkommer)
Tjarantjam
(frisse salade met geblancheerde groente, komkommer, radijs, kokos en kencur)
Sambal goreng tempeh kering
(krokant gebakken reepjes tempeh in “sticky” zoet, mild pittig stroopje)
Atjar tjampoer
(groente in zoet – zuur)
Sambal
Seroendeng
Kroepoek
Meer informatie?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Gerelateerde buffetten
In principe kunnen wij ieder thema bieden!
Kijk ook naar onze maandaanbieding!
Maandelijks hebben wij een speciale aanbieding met een mondiaal buffet, welke aansluit op het tijd van de jaar.