Frans buffet
Traditioneel Frans buffet met bekende en minder bekende gerechten zoals tartaar van zalm en gerookte zalm gemarineerd in een frisse citroendressing, Salade nicoice, en Boeuf Bourguignon.
Koud
Diverse broodsoorten
Beurre de montpellier
(kruidenboter)
La tapénade
(pikante paté van olijven, tonijn en ansjovis)
Tartare de saumon fumé
(tartaar van zalm en gerookte zalm gemarineerd in een frisse citroendressing)
Salade de mache et de betterhave
(Salade met rode bietjes, blauwe kaas en walnootjes)
Salade nicoice
(Salade met o.a. tonijn, ei en sperzieboontjes)
Salade Lyonaise
(salade met gebakken spekjes en gepocheerd ei)
Warm
Bolas de picolat
(Pikante gehaktballetjes met witte bonen, tomaten en spekjes)
Blanquette de veau
(ragout van kalfsvlees, champignons en room)
Boeuf Bourguignon
(Bourgondische runderragout met spekjes en rode wijn)
Ratatouille
(schotel van gemengde groenten en tomaten)
Gratin dauphinois au bleu
(aardappelgratin met blauwe kaas)
Du ris
(witte rijst)
Meer informatie?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Gerelateerde buffetten
In principe kunnen wij ieder thema bieden!
Kijk ook naar onze maandaanbieding!
Maandelijks hebben wij een speciale aanbieding met een mondiaal buffet, welke aansluit op het tijd van de jaar.