Frans buffet

Traditionele Frans buffet met bekende en minder bekende gerechten o.a. tartaar van zalm en gerookte zalm gemarineerd in een frisse citroendressing,  Salade nicoice, Boeuf Bourguignon 


 

Koud
Diverse broodsoorten
Beurre de montpellier

(kruidenboter)
La tapénade
(pikante paté van olijven, tonijn en ansjovis)
Tartare de saumon fumé
(tartaar van zalm en gerookte zalm gemarineerd in een frisse citroendressing)
Salade de mache et de betterhave
(Salade met rode bietjes, blauwe kaas en walnootjes)
Salade nicoice
(Salade met o.a. tonijn, ei en sperzieboontjes)
Salade Lyonaise
(salade met gebakken spekjes en gepocheerd ei)

Warm
Bolas de picolat
(Pikante gehaktballetjes met witte bonen, tomaten en spekjes)
Blanquette de veau
(ragout van kalfsvlees, champignons en room )
Boeuf Bourguignon
(Bourgondische runderragout met spekjes en rode wijn)
Ratatouille
(schotel van gemengde groenten en tomaten)
Gratin dauphinois au bleu
(aardappelgratin met blauwe kaas)
Du ris
(witte rijst) 


 

VOOR MEER INFORMATIE GA NAAR ONZE CONTACTPAGINA

Terug naar Buffetten  Kijk ook naar onze maand aanbieding